Indmeldelse i HMK - HMK-horsens

Horsens Motorbåd Klub
Jens hjernøes vej 36 8700 Horsens
Gå til indhold

Indmeldelse i HMK

Klubben > Om HMK
Horsens Motorbådklub

Horsens Motorbådklub har ca. 150 medlemmer.
Vi er en klub som sætter det sociale samvær i højsæde.
Vi har et dejlig klubhus som er bygget år 2000. Du er som medlem velkommen til at benytte klubhuset og dens faciliteter. Køkken med diverse udstyr, toiletter, handicap toilet, klublokale med TV. Øl og sodavandsautomat, her er priserne rimelige. Kaffen er gratis, men du må selv brygge den, på kaffemaskinen ;-)
Der er opslagstavle, hvor du kan følge med i, hvad der sker i klubben. Der bliver også sendt mail rundt når der sker noget nyt i klubben.
Vi har ca. 20. arrangermenter årligt, f.eks.  fælles pinsetur, rævejagt, fælles spisninger, ølsmagning, banko, julefrokost, mandetur. m.m..
Der er to udendøres terrasser, en øst vent som er overdækket og en vest vendt uden overdækning, så der er altid mulighed for læ. Der er grill til fri afbenyttelse.
Tæt ved klubhuset er der en service bygning, her køber man kort til el standerne, som er på båd broerne, og adgang til bad og vaske faciliteter.
Her bor havnefogden også. Han kan kontaktes på tlf. 20 80 13 38
Hver torsdag er der klubaften, hvor man bare kommer uanmeldt og hygger med klubkammerater fra 19 til ca. 21. Torsdag formiddag, er der frokost for dem som kan og har lyst til at deltage, fra kl. 10 -  ca.13  her kommer man også uanmeldt. Vi spiser, hygger fortæller historier og har det sjovt, pris 20 kr. pr.gang.
Man ryder selvfølge op efter sig selv, når man har besøgt klubhuset.
Ved indmeldelse i HMK som aktiv medlem, betales der et indmeldingsgebyr på 500 Kr. +  et års kontigent.  Der udleveres nøgle, som giver adgang til klubhuset, en stander ( klub flag) en caps med HMK logo. HMK`s love og vedtægter og års kalenderen.
Års kontingent for familiemedlemsskab udgør 1000 kr. Familiemedlemsskab giver både mand og kone eller samlever stemmeret ved generalforsamlingen.
Års kontingent for almindelig medlemsskab udgør 700 kr. Almindelig medlemsskab, giver kun en stemme, mand / kone eller samlever ved generalforsamlingen.
Års kontigent for passiv medlemsskab 350 kr. Passiv medlemsskab er personlig, og giver kun stemmeret til venneklubben. Nøgle til klubhuset skal købes.
Man kan ikke blive passiv medlem, hvis man er bådejer. Kontigent betaling er gældende 1-3 til 28-2 og skal tilmeldes betalingsservice, hvis ikke man er tilmeldt betalingsservice , opkræves der et gebyr på 50 kr. pr. opkrævning. Som medlem har man også mulighed for tilkøbe af nøgle, til et lille conteiner på vinter opbevaringspladsen, hvor der er højtryksrenser, dunkraft, lille udvalg af værktøj m.m til fri benyttelse.

Vi ser frem til at få dig som klubkammerat.
Mvh. Hans Clausen Formand i HMK
Tlf. 24 94 87 35   Mail: klubbenhmk@gmail.com
Tilbage til indhold